"This site may contain explicit descriptions of, or advocate one or more of the following: adultery, morbid violence, not easy to navigate, not loads quickly. It does not contain broken internal links, nonworking code, or misspellings and bad grammar, bad grammar and bad grammar. But then again, it may not. Who knows?"
«Prev || 1 || Next»

RAEquiz - Contoh serta pengiraan automatik

[ Read this story alone ]

01:01:07 PM - 20 Feb, 2009 

RAE 01/09 dah berlalu tapi ada beberapa rakan baik tak berapa nak lulus so dp dulu aku mmg nak wat script untuk sessi soal jawap ni cuma masa tu tak berapa nak ada.

 Dulu masa aku ambil rae ni.. aku sendiri tak belajo dan tarikh masa rae pun sampe lupa.. anyway terima kasih tak terhingga kepada 9W2SMF, swal Abg Jefp dan 9W2WDH kerana depa ni la yg ingatkan aku tarikh rae.. bukan apa minggu-minggu tu aku betul-betul celaru dengan life.. kalau bukan kerana 9W2WDH yg bawa aku kedewan (bawa keta aku la.. hehe) aku takkan masuk rae tu.. anyway life go on...

 so kepada rakan2 yang nak menguji kefahaman sop & teknikal.. juga kepada pemegang2 lesen kelas a & b juga bole test power kat sini

http://rae.xylonite.org/ 

 Set soalan aku akan masukkan dari masa ke semasa.. tapi kalau dah ambil mana2 set pun bole try lagi pasal set tu soalan dia akan dipaparkan secara random.. jadi turutan soalan tu akan sentiasa berubah... 

kalau sapa2 nak sumbangkan soalan dan jawapan amat2 dialu2kan...

a hensom reunite? or ...

[ Read this story alone ]

Registered of Apparatus Assignments - 9W2XFC

[ Read this story alone ]

 Today and since few day back was a bz and tiring day.. but then i was manage to going to shah alam mcmc to register my 9w2 apparatus assignment. hence it's was tricky to find 3 sentences .. a good one... fay was taken and most my fav was taken.. while last few week surfing i found my interest of flying give me some clue to get fly characteristic but then.. like F3A, F3C, F3J etc can't be done due numbering.... hence i'm futaba maniac and dam  i found few interesting call sign.. XFC.. dam it is...

 i was use xface aka xfc on my linux box.. it is lightning fast x-windows, i was dream of xtream flight champ where it is championship to be champion! hehe..

 but then dun fight like xfc does..

 source

I've create some footer image to add on forum and i don't like it.. i'll make batter on later ... now to much load work todo..

«Prev || 1 || Next»